Adatvédelem

A Rendszerakadémia honlapjának (továbbiakban: „honlap”) böngészése előtt kérjük olvasd el azokat a használati feltételeket, amelyek a www.rendszerakademia.hu minden elemére érvényesek.

A honlap tulajdonjoga

A honlap tulajdonosai, üzemeltetői Féderer Ágnes és Ifj. Csurgó Sándor (továbbiakban: „ tulajdonosok").

A honlap tulajdonosainak előzetes írásbeli engedélye nélkül nem vagy jogosult arra, hogy a www.rendszerakademia.hu tartalmát (beleértve a szöveget, a képeket, a hang- és videó-anyagokat is) közcélra vagy kereskedelmi célból lemásold, sokszorosítsd, publikáld, számítógépre feltöltsd, továbbítsd vagy egyéb más módon terjeszd. 

Körlevelek

Ahhoz, hogy a hírlevélre feliratkozz, meg kell adnod bizonyos, a személyedhez köthető információkat. (név, e-mail cím, stb.) A honlap tulajdonosai és képviselői semmilyen körülmények között nem továbbítanak rád vonatkozó személyes információkat harmadik személy részére.

A használati feltételek elfogadásával és a hírlevélre feliratkozással hozzájárulsz ahhoz, hogy a honlap  tulajdonosai az általad megadott e-mail címre rendszeres időközönként rendszerállítással kapcsolatos híreket, információkat és programelőzeteseket juttasson el.

A linkekkel bekapcsolt honlapok nincsenek a Rendszerakadémia befolyása alatt, így a www.rendszerakademia.hu tulajdonosai nem vállalnak felelősséget a kapcsoltan elérhető honlapok tartalmáért, és az azokhoz kapcsolódó egyéb webes felületek tartalmáért sem.

Kötelezettség

A honlapot saját felelősségedre használod és böngészed.  A tulajdonosok nem garantálják, hogy a honlaphoz felhasznált szoftver, valamint a honlap által nyújtott adatok, on-line alkalmazások, vagy egyéb szolgáltatások hibamentesek, illetve, hogy azok használata folyamatosan biztosított. A tulajdonosok nem felelősek a honlap használatából, illetve a kínált szolgáltatások használatából eredő nyereségelmaradásért, bevételkiesésért, közvetlen, speciális, eseti vagy közvetett, valamint egyéb hasonló károkért.

Felelősségvállalás

WEBHELYÜNKET ÉS ANNAK TELJES TARTALMÁT A MINDENKORI ADOTT ÁLLAPOTBAN BIZTOSÍTJUK, ÉS KIZÁRUNK AZZAL KAPCSOLATBAN MINDEN KIFEJEZETT VAGY BELEÉRTETT GARANCIÁT. A TULAJDONOSok NEM VÁLLALNAK FELELŐSSÉGET AZ ANYAGOK IGÉNYBEVÉTELÉVEL VAGY IGÉNYBE NEM VEHETŐSÉGÉVEL KAPCSOLATBAN ESETLEGESEN ELSZENVEDETT SEMMILYEN KÁRÉRT (S EZEN BELÜL PÉLDÁUL AZ ELMARADT HASZONÉRT, AZ ÜZLETI TEVÉKENYSÉG FENNAKADÁSÁÉRT, VAGY INFORMÁCIÓVESZTÉSÉRT).

 
Címlap
Főoldal / Adatvédelem