Cikkek
HAMAROSAN BECSENGETÜNK! SZERETNÉL EGY VARÁZSCERUZÁT?    
2017. augusztus 8.
Egy kis összefoglalás: miért éppen családállítást tanulj, miben más az a nézőpont, amit a Rendszerakadémián sajátíthatsz el, miért fontos a garanciális javítás lehetősége, milyen tévhiteket kell elfelejtened, mire jó az önismeret, mit nevezünk valódi változásnak, ki lesz a kísérőd az utad következő szakaszán. Tedd próbára az eddigi tudásodat, és gyűjtsd be a VARÁZSCERUZÁDAT! Olvasd el a folyatást is, hogy beléphess a családállítás világába...

Miért éppen családállítást tanulj?

Ettől a módszertől mindent megkapsz, amire egy modern zarándoknak szüksége van: lesz célod, küldetésed, hited. Olykor jobban elfáradsz majd, mintha sok kilométert gyalogolnál. Átértékelheted az eddigi életed, rengeteg újat tapasztalhatsz, képes leszel a pillanatokat is megélni. A lelked közben kitisztul, és fantasztikus társakra találhatsz. IDE kattintva kaphatsz további megerősítést ahhoz, hogy jól választottál.

Miben különbözik a Rendszerakadémia nézőpontja sok más magyar családállítóétól, és hasonlónak tűnő képzéstől? 

Lépést tartunk a fejlődéssel, tudjuk, és tanítjuk is azt, hol tart ma ez a módszer. Nem női és férfi felmenők sorával dolgozunk, nem adunk vissza sorsokat – ez a régmúlt, tér és idő összekeverése. Nem azt tűzzük ki célul, hogy a klienseink átmenetileg megkönnyebbüljenek, mi a valódi változásokat támogatjuk. Olyan tudást adunk, amely világszínvonalú ebben a szakmában. ITT bizonyítékot találsz arra, hogy nálunk nem csupán a tananyagot kapod meg,  elkísérünkaz utad egy szakaszán, és ránk mindig számíthatsz majd. 

 

És ha már itt tartunk:  A Rendszerakadémia, mint a Magyarországon családállítással foglalkozó szervezetek zászlóshajója, mindent megtesz annak érdekében, hogy a működése kliensbarát és professzionális legyen. Mivel a világ legelismertebb állítói közösségéhez, azaz a Német Rendszerállítók Társaságához (DGfS) tartozunk, természetes, hogy annak 2015-ben lefektetett etikai alapvetéseit is kötelezőnek érezzük magunkra nézve. Sőt, mi már évekkel korábban bevezettük a „garanciális javítás” lehetőségét, korlátlan számú és díjtalan utólagos konzultációt biztosítunk a klienseinknek, minden csoportunkban felhívjuk a figyelmet a titoktartásra, és számos olyan nyitott napot tartunk, amelyen a családállítás önállóan is alkalmazható technikáit adjuk át, hogy a hozzánk fordulóknak minél kevesebb lépés kelljen megtenniük az életük jobb irányba fordításáért. A DGfS irányelveiért kattints!

Mielőtt azonban továbbmennénk, tisztázzunk néhány tévhitet a családállításról: nem szabad beszélned az állításról, legalább fél év teljen el 2 állítás között, beleragadhatsz egy szerepbe – jó néhány, a módszer kialakulásának kezdetén, azaz több évtizeddel korábban, tapasztalatlanságból hangoztatott intelemmel találkozhatnak még ma is azok, akik kipróbálják a családállítást. Már régóta tudjuk, hogy ezek közül egyik sincs kőbe vésve. Kattints IDE a részletekért.

Nálunk, ahogy az első szakaszokban ígértem, valódi változások részese lehetsz, és a lelked kitisztul. De mi is az az önismeret? Miért van szükséged rá? Vajon cél vagy eszköz önmagad felfedezése? Az első kérdés, amire mindenképp válaszolj, mielőtt belekezdesz az önfeltárásba: hová szeretnél eljutni azzal, amit majd megtudsz magadról? ITT a folytatás, praktikus útmutatókkal.

Természetesen nem mindegy az sem, ki lesz a kísérőd a változások útján. Hiteles oktatókat keresel, hogy elsajátítsd a sikeres tanácsadás minden fortélyát? Kezdjük egy bemutatkozással. ITT Féderer Ágnes, az alapképzés (Varázsceruza program) vezetőjének szubjektív önéletrajzát olvashatod el.

De ne feledjétek azt sem, hogy Miss Marple és Poirot is tanít a Rendszerakadémián:-)

Most már nagyon sokat tudsz rólunk és a módszerről, foglaljuk csak össze, mire lesz jó a varázsceruzád: klikk IDE.

És most jöjjön az első próba: TESZT A CSALÁDÁLLÍTÁSRÓL!

Ez pedig már a tananyagunk: A Rendszerakadémia kis családállítási lexikonja...

JÖNNÉL, DE MOST NEM TUDOD BEILLESZTENI AZ ÉLETEDBE A SZEMÉLYES MEGJELENÉST? DOLGOZOL A HÉTVÉGÉKEN, MÁSHOL IS TANULSZ, ESETLEG KÜLFÖLDÖN ÉLSZ? ITT A MEGOLDÁS: TÁVOKTATÁSBAN IS ELSAJÁTÍTHATOD A CSALÁDÁLLÍTÁST.

JELENTKEZZ (kattints) ITT, vagy itt: federer@rendszerakademia.hu vagy: 06-70-62768-41

Most még én kérdezem azt: Segíthetek?

Ám hamarosan:)

(Összeállította: Féderer Ágnes)

Főoldal / Cikkek