Cikkek
MAGADRÓL TANULSZ MEG VALAMIT A PÁRKAPCSOLATAIDBAN    
2018. január 31.
Ne az életet hibáztasd, ha például olyan társjelöltek jönnek csak szembe, akik folyamatosan megsebeznek, és a legrosszabbat hozzák ki belőled. Inkább gondolkodj el azon, mit üzennek neked ezek a kapcsolódások. Itt nincs helye a véletlennek. Mondjuk úgy, a hasonló, vagy egymást kiegészítő energiák felismerik egymást. A gondolataid, szavaid, gesztusaid, cselekvéseid folyamatos vibrálást keltenek körülötted. A másik fél erre válaszol. Ha pedig áldozat vagy, megkapod az agresszorodat. Február 3-án és 4-én segítünk megfejteni, mit üzennek neked a párkapcsolataid. Most pedig kattints a folytatásért!

Varázslatos, és tudományos eszközökkel nehezen magyarázható két ember egymáshoz vonzódása, majd összekapcsolódása egy szerelemben. Két különböző élet és lélek egyesül: kölcsönösen olyat adnak egymásnak, amitől mindketten fejlődhetnek.

Ha azonban gyereklélekkel főleg biztonságot keresel egy párkapcsolatban, nagyon kiszolgáltatottá válsz. Bármit megtennél, hogy megtartsd őt, alárendelődsz, feladsz magadból. A párod azonban nem azért érkezik, hogy megoldja az életedet.

Egy valódi, a fejlődésedet segítő kapcsolat biztosan működik. Bizony, csak úgy, minden görcsölés, különösebb erőlködés, és áldozathozatal nélkül. Amikor azonban több a kétely benned, mint bizonyosság, nem dőlhetsz hátra. Ez a párkapcsolat arra jó, hogy magadról megtanulj valamit.

Nem muszáj tükörbe nézned, elég őszintén felmérned a párodat. Valahol mélyen épp olyan vagy, és ugyanott tartasz a fejlődésedben, mint ő. Azt, ami benne idegen vagy nem tetszik, magadban kell tehát felfedezned, megértened, kijavítanod. Az adott párkapcsolatod tökéletes reflexió arra, mit gondolsz magadról és milyennek látod a világot.

Arról panaszkodsz, hogy a másik alábecsül, lenéz, nem értékel, elnyom, kihasznál? Ha ő tényleg ilyen, miért éppen rá esett a választásod? Lehet, hogy azért, mert te sem bízol magadban, és a ténylegesnél sokkal kevesebbnek hiszed a benned rejlő potenciált? Épp őrá van tehát szükséged, hogy tükröt tartson eléd. Amikor ellene lázadsz, elkezded reálisan felbecsülni magadat.

Legyél tehát egy kicsit lazább, és ne akarj mindent egy lapra feltenni az életedben. Tanulj, fejlődj, ez segít előrehaladni, és kihozni magadból a maximumot. Ne a másikra haragudj például azért, hogy megcsalt. Inkább köszönd meg, hogy megmutatta neked a kiutat egy olyan kapcsolatból, amiben a kereteid már korlátokká váltak.

Ideális esetben mindketten ugyanolyan sebességgel fejlődtök. Tudd azt is tisztelni, ha a párod úgy dönt, hogy lassít a tempón, esetleg megáll a változásban. Egy ilyen helyzetből is sokat kaphatsz, hiszen hozzá képest méred be, te hova akarsz eljutni. Ne próbáld őt magaddal húzni, csak menj. Van úgy, hogy az egyik fél csak fontos ugródeszka a másik életében. Amikor egy ilyen tapasztalásra van lehetőséged, legyél hálás érte, mintha ajándékot kapnál a sorstól.

Épp magányos vagy? Talán csak egy kicsit kell változtatnod a nézőpontodon. Nem lehet az életed célja olyan párkapcsolatot találni, amiben jól érzed magad. Viszont ha megtalálod az életfeladatod felé vezető utat, biztosan rád talál majd a felemelő szerelem.

Az előbbiekből az is következik, hogy az eddigi kapcsolataid tanulságait megfelelően felhasználva harmóniába kerülhetsz magaddal. Amíg benned káosz vagy űr van, azt megoldani, vagy kitölteni senki nem tudja. Amikor a belső világodat megismered és elfogadod, már nem kapaszkodsz bele másokba. Ilyenkor kerül elő az, aki a valódi társad lehet.

Féderer Ágnes

Február 3-án és 4-én (Ifj.) Csurgó Sándor vár téged, hogy a családállítás segítségével kiderítsd a párkapcsolati kérdéseid spirituális hátterét, illetve megtaláld azokat az elakadásokat, amelyek a szexualitás megélésében akadályoznak. Kattints IDE és IDE a programok részleteiért

Ha jelentkeznél, vagy kérdésed van, itt tudunk segíteni: 06-70-627-68-41 vagy: federer@rendszerakademia.hu

Ha pedig beleszerettél a családállításba, és megtanulnád később a spirituális alkalmazását is, március 3-án új képzési csoportot indítunk!

Főoldal / Cikkek