Események
február 10.10:00 - 18:00
SZERELEMNAP
PÁRKAPCSOLATI WORKSHOP A RENDSZERAKADÉMIÁN! Ha nincs, ha épp szakítottál, ha nem működik, ha valami hiányzik, vagyis ha letesztelnéd, mire van esélyed egy párkapcsolatban, akkor ott a helyed a következő NYITOTT OKTATÁSI napunkon. Nem ért véget, olvass tovább…

Hogyan érdemes viszonyulni a világ legszebb, legfájdalmasabb, leginkább vágyott érzéséhez? Vajon miért nem találod a számodra megfelelő, nagy Ő-t? Megmutatjuk, mit mond erről a családállítás...

Ha nincs, ha épp szakítottál, ha nem működik, ha valami hiányzik, vagyis ha letesztelnéd, mire van esélyed egy párkapcsolatban – ott a helyed a következőnyitott workshopunkon. 

Ki a számodra megfelelő partner? Miért választasz nem választható társakat? Vajon vannak-e szabad vegyértékeid? Van-e jövője a párkapcsolatodnak? Miért fontos a társviszonyban az adok-kapok egyensúlya? Mi a különbség a nagy szerelem és a valódi szerelem között? Hogyan döntheted el, együtt maradj-e pároddal?

Elméleti alapvetések, amelyek utat mutatnak.

A hétköznapokban, önállóan is alkalmazható technikák, amelyekkel nem téveszted el az irányt.

Átvilágítás családállítással - hol tartasz az elköteleződésben?

Ismered-e a párkapcsolat életben tartásának legfontosabb szabályait? Tudod-e, hogy miért érdemes  tisztelned a társad előző párjait? Tényleg elengedted az exedet, vagy netán még mindig összeköt vele valami a lelked legmélyén?

Vajon miért nem találod a számodra megfelelő, nagy Ő-t? A családállítói csoportok témáinak jelentős része forog ilyen is hasonló kérdések körül.

Ez a módszer arra is rájött, hogy jó társsá, egyenrangú partnerré nem csupán az ösztöneink vagy az érzéseink tesznek minket. Viselkedésünket, elvárásainkat, és azt, hogy mennyire tudunk a párunkra odafigyelni, nagyon gyakran gyerekkori tapasztalataink, emlékeink, és tudattalan fogadalmaink is befolyásolhatják.

A jó és rossz élményeik, a félelmeink, és reményeink tehát már az első pillanattól jelen vannak a párkapcsolatainkban. De vajon honnan jön az a megérzés, ami az egyik embernél felvillanyoz, reménnyel tölt el, a másiknál meg bizalmatlanná tesz?

Talán még soha nem volt ilyen fontos a másik nem megismerése, mint napjainkban. A karrier-, és pénzorientált nemzedékek tagjai is rájöttek arra, hogy a gyors felfutású szakmai előmenetel önmagában nem elég. Valami hiányzik, jó lenne tartozni valakihez. Sok egyedülálló, kiábrándult nő, és férfi keresi a társát, vágyik családalapításra.

A nemek harca valójában épp az egymás iránti vonzódásból ered. Az érzelmeket manapság már nem kell eltitkolni, ám bátor kinyilvánításuk újabb kételyeket hozott a társas kapcsolatokba.  A nők nem bíznak a férfiakban.  Úgy hiszik, a biológiai óra csak őket sürgeti. A saját szerepük és lehetőségeik folyamatos átértékelése közben pedig észre sem veszik a férfiak vergődését, azt, hogy az erősebbiknek tartott nem képviselői érzelmileg egyre ingatagabbá válnak.

A családállítás segíthet megérteni, hogy az életünket magunk irányítjuk, rajtunk áll, hogy kivel, mikor, milyen kapcsolatunk alakul ki, és hogy az mivé fejlődik.

RÉSZVÉTELI DÍJ (ÁLLÍTÁSSAL): 12 ezer forint

Előadó:Féderer Ágnes

Jelentkezés: federer@rendszerakademia.hu

+36-70-627-68-41

Főoldal / Események