Események
március 18.09:00 - 18:00
SORSÓRÁK
CSALÁDÁLLÍTÁS (Ifj.) CSURGÓ SÁNDOR CSOPORTJÁBAN, megoldás orientáltan. Nálunk a legjobb magyar családállítók válaszait kapod bármilyen élethelyzetre. KLIKK a képre a folyatáshoz!

Vajon működik-e Münchausen báró módszere? Egyedül is ki tudod húzni magad a mocsárból?

Ha mégis megakadnál, hívd inkább a családállítást segítségül...

Kérdéseid lennének: miért épp velem történik mindez? Miért ütközöm folyton falakba? Miért érzem úgy, hogy lefagyott az életem? Miért nem találok párt magam mellé? Miért nem tudok a pénzzel bánni? Ha legalább 1 ilyen vagy hasonló miérted is van, gyere el hozzánk, hozd el a kérdéseidet, és találd meg nálunk a válaszokat!

Miért érnéd be kevesebbel, mint a legtöbb képzői/szakmai tapasztalattal rendelkező magyar családállítók segítségével.

Hagyományos családállítási témákat hozhatsz (miért nincs, mi miatt nem működik, mit tehetnék, hogy megváltozzon, mi lehet az oka, stb.), betegségekkel, párkapcsolati vagy munkahelyi, vállalkozási gondokkal kapcsolatos kérdéseket tehetsz fel, pénzállítás a bevételeid maximalizálásáért, 4 elem állítás, hogy megismerd az optimális működésedet, és különleges spirituális technikákkal (előző életek, karma) is dolgozik a SorsÓrák csoportban (Ifj.) Csurgó Sándor családállító, spirituális tréner.

Kezdés 9 órakor és 18 óráig tart majd a program.

Kattints: ismertető a családállításról és a csoportjainkról...

Nincs olyan kérdés, amit nem tehetsz fel nálunk! Azért, hogy minél pontosabb válasz kaphass, a családállítás hagyományos megközelítését, és legújabb technikáit is használjuk. Azt, hogy hogyan dolgozunk majd, együtt választjuk ki, a témáról függően!

Helyszíne: XII. kerület Böszörményi út 16/B. 18-as kapucsengő, az 59-es villamos megállójában a Királyhágó térnél! A Déli pályaudvartól 5 percnyire...

Részvétel állítás nélkül: 4000 forint.

1 képes állítás (nincs oldás, csak ránézel egy adott helyzetre, a kérdésed aktuális hátterére, hol tart egy bizonyos folyamat) részvétellel a csoportban: 5000 forint - ha valaki úgy dönt, hogy tovább szeretne lépni az oldásig és tanácsadásig, a komplett állítás díját fizeti!

Állítás: 12 ezer forint.

Itt tudsz jelentkezni: federer@rendszerakademia.hu

vagy: 06-70-627-68-41

Főoldal / Események