Események
február 3.10:00 - 18:00
PALACKPOSTA
MIT ÜZEN NEKED A SZERELEM? A párkapcsolati elakadásod hátterét derítheted ki ebben a CSOPORTBAN. Kulcsszavak: lélekpár, előző életek, életfeladat, különleges találkozás. Kattints a képre a folytatáshoz!

Miért lehet itt a helyed?

Furcsa, erős kötődést érzel valaki iránt, akivel esélyed sincs összejönni.

Nem tudsz lélekben leválni egy előző partneredről, noha a hétköznapokban már semmi közötök nincs egymáshoz.

Biztos vagy benne, hogy nem először van dolgod azzal, akivel összetalálkoztál, arra gyanakszol, hogy valami előző életes történet is megbújik a kapcsolatotok hátterében.

Reménytelenül keresed a lélekpárodat, azt, akivel nem csupán érzelmek, de valamilyen feladat, közös sors is összeköthet.

Úgy hiszed, valamilyen felsőbb erők akadályoznak meg abban, hogy társad legyen.

Netán épp a spirituális életfeladatod egyeztethető össze nehezen a párkapcsolati életterületeddel?  

Egy fogadalom, átok akadályozza a boldogságodat. (A fogadalmat esteleg nem is te tetted, hanem édesanyád, stb.) És még így tovább…

Második nap: vasárnap azok az elakadások kerülnek reflektorfénybe, amelyek megakadályoznak a szexualitás felszabadult, örömteli megélésében.

Miért lehet itt a helyed?

Nem működik a szex a pároddal.  Arra gyanakszol, hogy a mostani szerelmedet ismerted már az előző életedben, csak akkor nem társak voltatok, hanem mondjuk szülő-gyerek viszony állt fenn – ezek a furcsa, mélyről jövő érzések zavarják az intim együttléteiteket. Különös, félelmet okozó szexuális vágyaid vannak.  Úgy hiszed a számodra megfelelő partner egy „másik síkon” található meg - valamiért senki nem elég jó neked az ágyban. Esetleg a vallásos neveltetésed miatt nem mered megélni a szexualitást, stb.…

Mire számíthatsz, ha eljössz mindkét vagy egyik napra?

Rövid interjú után kiderül, hogy az elakadásodnak lehet-e spirituális háttere. Ezeket az akadályokat (Ifj.) Csurgó Sándor a következő lépésben feloldja. Azt is kideríti, hogy nincs-e ezzel párhuzamosan valamiféle transzgenerációs, kötődési hatás a párkapcsolati és/vagy szexuális életterületeden.

Mindkét napon kis létszámú csoport lesz, szigorú titoktartással.

Mennyi a részvételi díj a programra?

A napi belépő: 5000 forint. Ezért cserébe letesztelheted a témád spirituális vonatkozását, hátterét. Itt akár megállhatsz, van lehetőséged átgondolni, amit láttál, önmagában ez a teszt is hat, visszatérhetsz egy következő alkalommal a megoldáshoz.

Ha szeretnél azonnali megoldást, lehetőség van mindkét napon továbblépni a kérdéseddel. Az oldás plusz 5000 forintba kerül, vagyis a feltárás komplett témafeldolgozással - a családállítás technikáját használva - most mindössze 10 ezer forint/ nap.

Amennyiben az derül ki, hogy az elakadásodnak nincs spirituális háttere, sokkal inkább hagyományos családállítással orvosolható oka van, erre is kaphatsz útmutatást. Ha a csoportkeretek megengedik, akár azonnali feldolgozással, vagy későbbi időpontban egyéni ülésben, illetve csoport keretein belül.

Hogyan tudsz jelentkezni?
A csoportok létszáma maximalizált!

06-70-627-68-41

vagy: federer@rendszerakademia.hu

Hova kell jönnöd?

XII. Böszörményi út 16/b. 18-as kapucsengő

Mindkét napon 10 órakor kezdünk és 18 órakor van vége a programnak.

Főoldal / Események