Események
február 4.10:00 - 18:00
TANÍTÓ INTIMITÁS
Olyan spirituális kapcsolatok kerülnek szóba ebben a CSOPORTBAN, amelyek esetleg megakadályoznak a szexualitás felszabadult, örömteli megélésében. Kattints a képre a folytatáshoz!

Miért lehet itt a helyed?

Nem működik a szex a pároddal.  

Arra gyanakszol, hogy a mostani szerelmedet ismerted már az előző életedben, csak akkor nem társak voltatok, hanem mondjuk szülő-gyerek viszony állt fenn – ezek a furcsa, mélyről jövő érzések zavarják az intim együttléteiteket.

Különös, félelmet okozó szexuális vágyaid vannak.

Úgy hiszed a számodra megfelelő partner egy „másik síkon” található meg - valamiért senki nem elég jó neked az ágyban.

Esetleg a vallásos neveltetésed miatt nem mered megélni a szexualitást, stb.…

Mire számíthatsz?

Rövid interjú után kiderül, hogy az elakadásodnak lehet-e spirituális háttere. Ezeket az akadályokat (Ifj.) Csurgó Sándor a következő lépésben feloldja. Azt is kideríti, hogy nincs-e ezzel párhuzamosan valamiféle transzgenerációs, kötődési hatás a párkapcsolati és/vagy szexuális életterületeden.

Kis létszámú csoport, szigorú titoktartással.

Mennyi a részvételi díj a programra?

A napi belépő: 5000 forint. Ezért cserébe letesztelheted a témád spirituális vonatkozását, hátterét. Itt akár megállhatsz, van lehetőséged átgondolni, amit láttál, önmagában ez a teszt is hat, visszatérhetsz egy következő alkalommal a megoldáshoz.

Ha szeretnél azonnali megoldást, lehetőség van mindkét napon továbblépni a kérdéseddel. Az oldás plusz 5000 forintba kerül, vagyis a feltárás komplett témafeldolgozással - a családállítás technikáját használva - most mindössze 10 ezer forint/ nap.

Amennyiben az derül ki, hogy az elakadásodnak nincs spirituális háttere, sokkal inkább hagyományos családállítással orvosolható oka van, erre is kaphatsz útmutatást. Ha a csoportkeretek megengedik, akár azonnali feldolgozással, vagy későbbi időpontban egyéni ülésben, illetve csoport keretein belül.

Hogyan tudsz jelentkezni?
A csoportok létszáma maximalizált!

06-70-627-68-41

vagy: federer@rendszerakademia.hu

Hova kell jönnöd?

XII. Böszörményi út 16/b. 18-as kapucsengő

Mindkét napon 10 órakor kezdünk és 18 órakor van vége a programnak.

Főoldal / Események