Oktatók

(IFJ.) CSURGÓ SÁNDOR - a RENDSZERAKADÉMIA alapítója, rendszeres előadója, a DGfS-IAG által regisztrált család- és szervezetállító oktató, spirituális tréner

Németországban diplomázott 1985-ben, majd okleveles mérnökként Magyarországon kezdett el dolgozni. 1987-ben  Budapesten a Külkereskedelmi Főiskolán üzemgazdász diplomát szerzett. 2001-től foglalkozik családfelállítással, amelyet Németországban és Ausztriában tanult.Magyarországon a legtöbb képzői tapasztalattal (időtartam, leadott órák száma) rendelkező családállítást és szervezetállítást oktató tanár. Számos szakmai újítás, állítási technika bevezetése, szakkifejezés magyarországi meghonosítása, és képzési metodika kidolgozása fűződik a nevéhez. 2006 óta vezeti a SorsÓrák elnevezésű önismereti csoportokat. 

www.rendszermagus.hu

Dr. BALATONI KRISZTIÁN - oktató

Pszichiáter szakorvos, pszichoterapeuta

2001-ben diplomázott a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. 2005 óta a budapesti Szent János Kórház pszichiátriai osztályán dolgozik. Gyógyszeres, csoportos, és egyéni terápiákat vezet. Utóbbinál például ingtegratív hípnoterápiát is alkalmaz. A Rendszerakadémia felkérésére a pszichopatológia és pszichodinamika alapjait oktatja a családállítóknak.

Bővebben: www.belbecs.hu

FÉDERER ÁGNES - a RENDSZERAKADÉMIA alapítója, vezetője, oktató

Családállító tanácsadó

Gödöllőre járt egyetemre, ahol 1988-ban diplomázott trópusi szakon.Közel két évtizeden át volt újságíró egy napilapnál, eközben számos más kiadványban is publikált, illetve televíziós és rádiós riporterként, műsorvezetőként is dolgozott. Mostanra a segítés, tanácsadás, családfelállítás lett a fő foglalkozása. 2009-2016-ig a femina.hu női internetes lap párkapcsolati szakértője, illetve a portál családállítás rovatának vezetője. A SORSÁTHALLÁSOK című könyve az első magyar nyelven írott mű a témában.Több mint másfél évtizede tanít párkapcsolati és a mindennapi életben alkalmazható kommunikációs technikákat.

Főoldal / Oktatók