Egyéni üléses családállítás

Nem tudsz fél napot rászánni az önismeretre? Intim kérdéssel jönnél, amit nem szívesen osztasz meg másokkal? Igényled a személyre szabott tanácsadást? Akkor az egyéni üléses családállítás a legmegfelelőbb számodra. 

Családállítás azoknak, akik intím témát hoznak vagy nem szívesen beszélnek a problémáikról mások előtt. 

Időtartama (kb.) másfél óra.

5 érv az egyéni ülés mellett:

1. Mindössze másfél órádat veszi igénybe

2. Saját magad léphetsz kapcsolatba a tudattalanoddal

3. Személyre szabott tanácsokat kapsz, a hétköznapokban is alkalmazható technikákkal

4. Elhozhatod a legkényesebb kérdéseidet is, minden köztünk marad

5. Segítek átlátni, elemezni, megoldani egy konkrét helyzetet is, legyen szó akár párkapcsolatról, vagy a főnököddel/gyerekeddel való viszonyodról

Mire számíthatsz az egyéni ülés után? 

Felismerheted mi fogott vissza eddig, lezárhatod a múltadat, elengedheted amin nem tudsz változtatni = és végre a kezedbe veheted az életed irányítását. 

Az egyéni üléses állításnál papírlapokkal helyettesítjük a csoporttagokat. Hasonlóan kezdünk, mint a csoportos állításnál: kiválasztjuk a szereplőket, majd térben elhelyezzük az őket képviselő papírlapokat.

Míg azonban a csoportfoglalkozás alatt te kívülről nézed – mintha színházban ülnél – ami történik, az egyéni állításnál lehetőséget kapsz arra, hogy magad éld át a különböző viszonyrendszereket. Beállhatsz ugyanis az egyik vagy másik szereplő helyére, így kipróbálhatod például azt is, mit érez irántad az a családtagod, akivel történetesen komoly konfliktusban vagy.

Állítás közben új szereplők is előkerülhetnek, hiszen sokat beszélgetünk, ami segít abban is, hogy összefüggésekre bukkanjunk, és megoldást találjunk.

Az egyéni üléses állítás lehetővé teszi, hogy a saját tempódban haladj, és esetleg részletesebben is foglalkozz azzal, ami aktuálisan a legfontosabb a számodra.

Az egyéni állítást annak ajánlom, aki tart attól, hogy idegen emberek előtt beszéljen a gondjairól. Segíthet abban az esetben is, ha valakinek nagyon bonyolult, több szálon futó problémája van, ilyenkor ugyanis sikerrel tesztelhetjük, hogy vajon mi az, ami leginkább hat rá. De jó arra is, hogy egyszerűen csak kipróbáld a módszert, megtapasztald, hogyan működik. 

Hatékonyságát tekintve nincs különbség a két forma (egyéni, csoportos) között, kinek, kinek azt érdemes kiválasztania, ahol, azaz amilyen formában nagyobb biztonságban érzi magát.

Időpontok előzetes egyeztetéssel kérhetők!

Az állítás és személyre szabott tanácsadás díja: 12 ezer forint.

Ebben az árban az esetleges garanciális javítás (ha netán tényleg semmi nem változik), és későbbi (telefonos, SKYPE, illetve e-mail) konzultációk díja is benne van!

Helyszíne: XII. kerület Böszörményi út 16/B. 18-as kapucsengő

(Az 59-es villamos megállójában a Királyhágó térnél! A Déli pályaudvartól 5 percnyire...)

Az egyéni üléseket vezeti: FÉDERER ÁGNES és (Ifj.) CSURGÓ SÁNDOR

ITT olvashatsz visszajelzést a klienseinktől.

Időpont egyeztetés: federer@rendszerakademia.hu

+36-70-627-68-41

Főoldal / Padlóhorgony